M-24 Residence: Guaynabo

2009

The Martínez Family desired a new terrace where light could enter to the interior spaces of the house. They also wanted to maintain the garden character already built next to the house. The terrace was designed considering a buffer space in one of the corners where three existing trees could be part of the new design. The height of the terrace makes the space breathe light and the garden into the residence. The front facade originally had a clay sculpture designed by Architect Jaime Suárez. These pieces were preserved and reused as part of the new facade design.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s